A kedvezményezett neve:

ALADDIN MEDICAL Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

 

A projekt címe:

„Az Aladdin Medical Kft. versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén”

 

A projekt azonosítószáma:

GINOP-2.1.8-17-2017-00855

 

A szerződött támogatás összege:

13.116.750 Ft

 

A támogatás mérték (%-ban):

50%

 

A projekt tartalmának bemutatása:

 

A projekt során beszerzendő eszközöket kórházak, illetve rendelők orvostechnikai eszközeinek a 4/2009 (III.17.) EÜM rendelet szerinti időszakos felülvizsgálatára szeretnénk használni. Ennek megfelelően a beszerzendő eszközök mobil eszközök, amelyek tárolása, elhelyezése a megvalósítási helyszínen történik, ugyanakkor külső területen (kórházakban, rendelőkben) kerülnek használatra

 

A projekt megvalósításával négy darab eszköz kerül beszerzésre: 1 db infúzió adagoló teszter, 1 db altatógép teszter, 1 db nagyfrekvenciás vágó teszter és 1 db páciens szimulátor. Ezen ellenőrző- és mérőműszerek segítségével hatékonyabban tudjuk vizsgálni/ellenőrizni a kórházakban, rendelőkben található készülékeket, illetve a jelenlegi eszközeinknél sokkal magasabb színvonalúak, fejlettebbek, amely révén az új modern eszközöket is ellenőrizni tudjuk, a szolgáltatásunk minőségén javíthatunk. Az altató teszterből már rendelkezünk egy darabbal, a második darab a megrendelések teljesítésének gyorsítását szolgálja azáltal, hogy így egyszerre két helyszínen is képesek leszünk dolgozni.

 

A kórházi és rendelői készülékek ellenőrzése alapvető fontosságú hiszen az orvosi beavatkozásokhoz nélkülözhetetlen készülékek megfelelő szintű felülvizsgálatával elkerülhetőek a különböző elavulási problémából adódó eszközhiányok. Továbbá a beszerzendő eszközökkel további területekre érhetünk el, a megrendelői kör bővülését prognosztizálja, ami pedig a vállalkozás gazdasági mutatóiban is pozitív elmozdulást eredményez.

 

A projekt tervezett befejezésének dátuma:

2018.09.30.