Domain: www.aladdin-medical.hu

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon +3694513020

Cégnév Aladdin Medical Kft.

 

Az Aladdin Medical Kft. elkötelezett híve a tisztességes piaci magatartás fenntartásának ezért kidolgozott egy kárvizsgálati módszertant, amely alapján egy esetlegesen felmerülő kárigény esetén vállalja egy azonnali vizsgálat lefolytatását a következők szerint:

Minden beérkezett kártérítési igényt előszűrés keretében megvizsgál. Az előszűrés célja annak megállapítása, hogy a beérkezett kárigény a Tpvt. 11. §-ában meghatározott jogsértésen alapul-e. A beérkezett kárigények előszűrésének eredményéről, vagyis hogy a Tpvt. 11. §-ában meghatározott jogsértésen vagy egyéb jogsértésen alapul-e a kereskedelmi igazgató nyilvántartást vezet. A Tpvt. 11. §-ában meghatározott jogsértésen alapuló kártérítési igények esetén a beérkezett kárigényeket érkeztetni kell. A kereskedelmi igazgató a beérkezett igény vizsgálata során a négy szem elve mellett, soron kívüli ügyintézést biztosít ezen igények számára. A kérelem vizsgálata során a Tpvt. 11. §-ában foglalt jogsértésen alapuló kárigény esetén a Kérelmező törekszik rá, hogy a beérkezéstől számított 15 napon belül döntés legyen a kárigényről. A minél gyorsabb ügyintézés biztosítása érdekében a kereskedelmi igazgató a kárigény előterjesztőjével rövid úton (személyesen, e-mailben, telefonon) vagy írásban egyeztet. A Tpvt. 11. §-ában meghatározott jogsértéseken alapuló kárigényeknél a károsult hiánypótlásra való felhívása helyett a károsulttal lehetőleg személyesen egyeztet a Kérelmező. A károsulttal történő személyes egyeztetésről minden esetben jegyzőkönyvet vesz fel a kereskedelmi igazgató. A Kérelmező köteles a kárigényről szóló döntésében felhívni a károsult figyelmét, hogy a döntés ellen, annak kézhezvételét követő 8 napon belül – az általános eljárási szabályoktól eltérően – fellebbezéssel élhet a Kérelmező ügyvezető igazgatója felé. Az ALADDIN ezáltal kétfokú elbírálási fórumot biztosít, hogy a versenyjogi jogsértések potenciális károsultjai minél egyszerűbben juthassanak kártérítéshez. A Tpvt. 11. §-ának megsértésére alapított és megfelelően alátámasztott igények esetén a Kérelmező törekszik a károsulttal egyezséget kötni, hogy elkerülhető legyen a bírósági igényérvényesítés, és a potenciális károsult minél egyszerűbben kompenzációhoz juthasson. Kárigény bejelentését megteheti elektronikus formában a fent megadott email címre, vagy postai úton.