Egyéni vásárlóként, tudok regisztrálni a webshopon?

Egyéni vásárlóként is regisztrálhat: A név,e-mail, telefonszám, irányítószám, település, cím adatok megadásával. A regisztráció után, megerősítő e-mailt kap.  Ügyeljen a jelszó biztonsági szintjére, 6 karakternél ne legyen rövidebb. Előzetes regisztráció nélkül is vásárolhat webshopunkon, helyezzen termékeket a kosárba, majd utólag végezze el a fentebb írt regisztrációs folyamatot. A vásárolt termékeket személyesen üzletünkben, vagy futárszolgálattal veheti át . Bankkártyával üzletünkben, személyes átvétel alkalmával fizethet.

 

A termékekkel kapcsolatban, milyen módon érdeklődhetek egyéni vásárlóként vagy viszonteladóként?

Központi e-mail címünk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., tel.: 06 (94) 513-020
Az elérhetőségek részletesen itt: https://aladdin-medical.hu/kapcsolat

 

Nem tudok belépni és ezt az üzenetet kapom: "A felhasználónév és a jelszó nem egyezik "

Győződjön meg arról, hogy helyesen gépeli e be a jelszavát vagy felhasználónevét. Ha másolás/ beillesztés módszerrel használja hozzáférését, akkor ellenőrizze nincs e felesleges szóköz a másolt jelszóban vagy felhasználónévben. Ha a jelszóban vannak és kis nagybetűk, speciális karakterek, célszerű ellenőrizni a helyes gépelést (pl. notepad, wordpad segítségével). Lehet, hogy a billentyűzetén véletlenül bekapcsolva maradt a "Caps Lock" billentyű, amelynek segítségével nagybetűkkel gépel. Ha a böngészője tárolja a jelszót, akkor tekintse meg, hogy helyes jelszót használ-e a böngészője (ha többen használják az üzletben a fiókot, elképzelhető, hogy valaki megváltoztatta jelszót). Lehetséges böngésző hiba is, ez esetben ellenőrizze, hogy a böngésző naprakész verzióval rendelkezik e. 
Ha egyik módszer sem használt, akkor kérjen jelszó emlékeztető e-mailt oldalunkról ("elfelejtett jelszó"), azt a e-mail címet kell megadnia, amellyel korábban regisztrált.

 

Szállítási információk :

A hétfőtől- csütörtökig leadott rendelések (amennyiben 12:00 óráig beérkeznek), másnap érkeznek a megadott címekre. 

A pénteken 12:00-ig beérkezett rendeléseket, hétfőn küldjük el (a 12:00 utáni rendeléseket: kedden).

(Rendelésfelvétel: Hétfő - péntekig: 8:00 - 15:30 -ig)